Fotoğraf Paylaşmaktan Daha Fazlası: İnstagram

Fotoğraf Paylaşmaktan Daha Fazlası: İnstagram

Fotoğraf Paylaşmaktan Daha Fazlası: İnstagram

 

İnstagram ücretsiz fotoğraf paylaşım programıdır. İnstagram hesabı olanların en büyük hayalleri takipçilerinin olmasıdır. Ayrıca İnstagram 'da "takipçi satın al" yöntemi de vardır. Bilinmelidir ki İnstagram da takipçi satın alınıp bir yere hemen baştan gelinmiyor. Bir kişinin "İnstagram takipçi" satın alıp almadığını anlamanın yolu, takipçi sayısı ve beğeni oranıdır. En bariz olanı budur. 

 

 İnstagram 'da Takipçi Satın Almak Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

 

 Sizin hesabınıza girildiğinde on ila yirmi bin takipçi satın aldınız. Bu kadar takipçiniz artık var. Bir de beğeni satın alabilmektesiniz. Beğeni de aldınız. Aylık her Post'a bin beğeni yaptınız. Yorum da alıp yorumları siz belirleyebiliyorsunuz. Her şey satın alınabilmektedir. Göz boyayabilmektesiniz. 

 

 Sizin hesabınızın ne hakkında olması gerektiği de çok önem arz etmektedir. Örneğin; bir restorandınız var. Restoranının reklamını mı yapmaya çalışıyorsun veya kendi hesabında fotoğraflarını çekip bunu büyütmeye mi çalışıyorsun? Buna karar vermeniz gerekiyor. O iş de kaliteli fotoğraflar çekmeniz önem göstermektedir. İnstagram fotoğraf ve video üzerine kuruludur. Eğer ki siz doğru fotoğraflama ile doğru kişilere ulaşırsanız hesabınız çok organik olarak büyüyecektir. Belki binlere, yüz binlere hatta milyonlara dahi ulaşılabilir. Hatta bu alanda mesleğinizi de yapabileceğiniz bir olanak doğabilir. 

 

 İnstagram 'da Keşfe Çıkma Yöntemleri

 

 İnstagram 'da kuralına göre hareket etmeniz gerekmektedir. İnstagram takipçi satın al diyebilmek için fotoğraflar çekmeniz lazımdır. Bu alanda başarılı olmuş kişilere bakılmalıdır. Örneğin; bir kafeniz varsa kafe hesabı açarak büyümüş şirketlere bakmalısınız. Nasıl büyüyüp nasıl yöntemler izlediklerine bakmak ayriyeten size iyi bir kılavuz olacaktır. Çoğunlukla bu kişilerin fotoğrafları kalitelidir. Bu alanda kendinize iyi fotoğraflar çekmeniz gerekiyor. İmkanınız yoksa da doğru kişilere ulaşarak kaliteli fotoğraf ya da videolar çekmeniz önemlidir. 

 

 Bunun dışında, bunun devamlılığı çok ama çok önemlidir. Örneğin; siz üç gün paylaşıp bıraktınız. O zaman bunun hiçbir anlamı olmaz. Başka bir örnek verilecek olursak; eğlence hesabında günde 7 bin paylaşımı yapabiliyorsunuz. Türüne göre değişecektir. Düzenli bir şekilde paylaşım yapmanız gerekecektir. Bu da çok mühimdir.

 

 Bundan başka siz o türe sâdık kalmalısınız. Örneğin; siz bir kafe hesabı iseniz kafe ile ilgili fotoğrafları paylaşmanız gerekiyor. Eğer ki siz oraya bir öz çekim fotoğrafı koyarsanız hiçbir anlamı olmayacaktır.