Sosyal Medyada Popülerlik ve Keşfete Çıkmak İçin

Sosyal Medyada Popülerlik ve Keşfete Çıkmak İçin

Sosyal Medyada Popülerlik ve Keşfete Çıkmak İçin

 

Sosyal medyanın öneminin gittikçe arttığı şu günlerde, bu mecralarda ne kadar popüler olduğumuz sadece kendimizi iyi hissetmemiz için değil ticari alanda da büyük önem taşımaktadır. Çünkü markalar takipçi sayısı fazla ve etkileşim oranı yüksek instagram kullanıcılarıyla iş birliği yapmayı tercih etmektedir. Eğer sen de influencer iş birliklerini arttırmak ve sosyal mecralardan daha fazla para kazanmak istiyorsan takipçi satın al.

 

 Bot Değil Gerçek Takipçi Edin

 

 Bot takipçi satın almak her ne kadar takipçi sayısını yüksek gösterse de firmalar aslında instagramda veya diğer sosyal mecralarda ne kadar etkileşiminizin olduğunu hesaplayan bir algoritmadan yola çıkarak sizi değerlendirmektedir. Bunun için de gerçek takipçi edinmeniz sizin için daha faydalı olacaktır. Ayrıca edindiğiniz gerçek takipçilerle birlikte takipçi sayınız da organik olarak kendiliğinden artacaktır ve takipçi kas düşünceniz aslında ''kasmadan'' gerçekleşmiş olacaktır.

 

 Takipçi Satın Almanın Faydaları

 

 Eğer siz de influencer camiasındaysanız markalarla işbirliği yapma potansiyeliniz takipçi sayınız arttıkça ve etkileşiminiz arttıkça artacaktır. Sen de markalardan daha çok iş gelmesini istiyorsan abone satın al ve bunlar mümkünse gerçek aboneler olsun.

 

 Mümkünse Takipçileriniz Gönderilerinizin Altına Yorum Yapsın

 

 Sosyal medyada etkileşimi arttırmanın en basit yolu gönderiler altına yapılan yorumlar ve beğenilerdir. Bunlar ne kadar fazla olursa etkileşiminiz de o kadar yüksek olacak ve dolayısıyla sosyal medyadan para kazanma ihtimaliniz de bir o kadar artacaktır. Günümüzde bir iş alanına dönüşmüş olan sosyal medya sadece güzel fotoğraflarımızı ve anılarımızı koyduğumuz bir yer değil bir ticaret vasıtası haline gelmiştir.