Takipçi Rakamı Neden Önemlidir?

Takipçi Rakamı Neden Önemlidir?

Sosyal medya hesaplarınızda takipçi rakamının önemi çok büyüktür. Günümüzde takipçi sayısı eşittir güven demektir. Hangi sektörde olursanız olun ve ne içerik üretiyorsanız üretin kural budur. Siz dünyanın en iyi içeriklerini de üretseniz eğer takipçi sayınız bin kullanıcının altındaysa güvenli ya da kaliteli gözükmezsiniz.

 

 Güvenilir Bir Hesap İçin Ne Yapmalı?

 

 İnsanlar ürettiğiniz içerikleri kişisel olarak çok beğenseler dahi beğen tuşuna basmaya çekineceklerdir. Zira insan algısı sürü psikolojisiyle hareket etmektedir. Beğenilmeyeni beğenmeme gibi bir güdü mevcuttur. Ve bunun tam tersi olarak (günümüzde çokça karşılaşılan) beğenileni beğenme dürtüsü. Yani sizin içeriğinizin altında 500 beğeni varsa bu içerik ilk algıda tüketiciye başarılı görünür. Daha sonra ise kendi rızasıyla beğen tuşunu tıklar. Bunda bir zarar görmez.

 

 Abone ve İzlenme Rakamlarının Önemi

 

 Ancak içeriğiniz gerçekten kaliteli olsa dahi beğeni sayınız 50 gibi bir rakamsa tüketici onu beğenmek için 2 kere düşünecektir. Acaba bu iyi bir içerik değil mi? Neden kimse beğenmemiş? Yoksa kopya mı? Bunda bir durum var. Bu tür sorular kafasını kurcalar ve size bir daha uğramak istemez. Bu yüzden ilk olarak ne iş yaparsanız yapın abone satın al yöntemine başvurmanız gerekmektedir. Sosyal medyanın ana kuralı budur.

 

 Organik Takipçiye Ulaşma Yolu

 

 Daha sonra içerikleriniz istediğiniz kitleler tarafından onay görmeye başlayınca organik kitleniz oluşacaktır. Abone satın al ve izlenme satın al konusuna daha ayrıntılı eğilecek olursak... Kimse izlenmesi 100 olan bir kısa filmi seyretmek istemez. Zaten ismen tanınmayan birisiniz ve kimse sizi tercih etmemiş. Neden izlenesiniz ki? Otomatik olarak siz başarısızsınız demektir. İzleyici doğal olarak sizi ilk keşfeden olmak istemez.

 

 İzleyici Ne İster?

 

 İzleyici herkes tarafından onaylanmış ve beğenilmiş bir içerik peşindedir. Referans ister. Ona yabancı, soğuk ve sahte gelirsiniz. Eğer işe kaybederek başlamak istemiyorsanız youtube abone satın al sistemiyle önce göz boyamayı öğrenmelisiniz. Sonra gerekli reklamla istediğiniz doğal kitleye ulaşmak işten bile değil. Tüm bunlar için iyismm.com adresini ziyaret ederek kanalınız için gerekli profesyonel alt yapıyı tamamlayabilirsiniz. Böylelikle izleyicilerinize gönül rahatlığıyla "kanalıma hoş geldiniz" diyebilirsiniz.